MELODIE Hudební nástroje

 Odběr novinek

Hudební nástroje Melodie Voříšek » E-shop » Noty, zpěvníky » Noty pro zobcovou flétnu » Beatles for Recorder

Beatles for Recorder

Skladem Na Sadech
480 Kč

Beatles for Recorder

Aranžmá pro zobcovou flétnu, s kytarovými akordy.

A Day In The Life
A Hard Days Night
All My Loving
All Together Now
And I Love Her
Can't Buy Me Love
Eleanor Rigby
From A Window
From Me To You
Hello Goodbye
Hello Little Girl
Hold Me Tight
I Want To Hold Your Hand
If I Fell
I've Just Seen A Face
Lady Madonna
Norwegian Wood
Ob-la-di, Ob-la-da
Penny Lane
She Loves You
She's Leaving Home
Strawberry Fields Forever
Thank You Girl
The Fool On The Hill
The Long And Winding Road
When I'm Sixty Four
Yellow Submarine